luni, 25 iunie 2012

Mi s-a pus pata! - Raluca :)




La scurt timp dupa ce am inceput sa pun la cale cu Clarisa colaborarea de care va spuneam in postarea precedenta, am descoperit-o pe Raluca Veber, prietena buna a Clarisei si oarecum vecina cu ea la malul oceanului in Portocalia. Tot romanca.



Si cand am descoperit-o, am ramas cu gura cascata si am cazut in fund de uimire. Raluca face bijuterii inspirate din placile de faianta decorate in stilul traditional portughez numit Azulejo. Bijuteriile sunt o incantare! Ceva cu totul unic, asa cum eu nu am mai vazut pana acum, extrem de speciale, emanand o pretiozitate si o eleganta extraordinare. Si poarta in fiecare milimetru patrat parfumul Portugaliei si briza Atlanticului.



Chestia care m-a dat si mai tare pe spate este ca Raluca face bijuurile de la "firul ierbii", cum s-ar spune, adica de la zero. Modeleaza chiar ea piesele de ceramica, dintr-o pasta speciala. Le lasa sa se usuce, apoi le picteaza. Apoi iar le lasa sa se usuce. Nu stiu daca le mai face sau nu ceva inainte sa le prinda si sa le asambleze in ceea ce va rezulta intr-o bijuterie superba si eleganta (sau doua, daca e vorba de cercei :D).



Bijuteria prin care am descoperit-o pe Raluca este o caravela portugheza. O opera de arta, intr-adevar, si prima dintr-o serie de caravele care a ajuns la piesa cu nr. 4 :)! De fapt, fiecare bijuterie facuta de Raluca este o opera de arta si, ca orice opera de arta care se respecta, este unica.



Un mic amanunt: Raluca este artista cu patalama, cum tot prietena ei spunea :) (rime, rime, si iar rime :))) ). Are "la activ" liceul de arta si universitatea de arta, unde s-a facut pictorita :). Raluca este pictorita, deci :).



Asaaaaa. Si cum am descoperit-o, cum i-am zis Clarisei sa vada daca nu doreste si ea, Raluca, sa trimita niste bijuuri de-ale ei drept stoculet in Bucuresti. Si Raluca a vrut! :) Spre marea mea incantare! :) Acesta este bonusul de care va spuneam in postarea precedenta :). Si piesele Ralucai, precum cele ale Clarisei, sunt cu mult mai frumoase si mai elegante in realitate decat in poze.



Asa ca va invit din nou la joaca ;), pentru a va bucura si voi cum m-am bucurat eu cand le-am primit si cum ma bucur in fiecare zi de ele admirandu-le si mangaindu-le. Efectul "bucuros" este garantat, va asigur! :)



Si, da, exista un singur mod sa va convingeti voi insiva ca nu indrug brasoave :P si sa aflati mai multe detalii referitoare la preturi sau orice altceva: contactandu-ma pe mine direct sau pe Raluca. Simplu :)



PS. Am uitat sa spun ca din seria de 4 caravele de pana acum, Caravela cu nr. 2 este a meaaaaaaaaa!! Iar Raluca mi-o va trimite cat de curand! :) Mai este nevoie sa spun ca nu mai pot de nerabdare pana vine? :P



PS 2. Vreau sa mai spun ceva foarte important: le multumesc enorm si Ralucai si Clarisei pentru ca au avut increderea de a-mi trimite si lasa pe mana unele dintre, probabil, cele mai dragi lucruri facute de ele, fara sa ma fi vazut vreodata la fatsa decat in poze, pentru ca noi in continuare ne cunoastem doar virtual. Multumesc!



4 comentarii:

coryamor spunea...

draga Cristina, tu inspiri incredere de la distanta :)noi iti multumim... big hug!

RA spunea...

subscriu cu bucurie, un mare drag si adaug un beijo X :)

Cristina spunea...

cory, RA, "beijos" si de la mine si imbratisaturi! :)

Liana10 spunea...

Fete minunate si bijuteriile lor extraordinare!