duminică, 10 februarie 2013

Ati trait vreodata "periculos" ;) ?



Vi s-a intamplat vreodata sa va luati 1-2 zile libere de la munci pentru ca sa stati acasa si sa cititi si atat? Sa nu faceti nimic in ziua aia decat sa cititi? :) De exemplu, intr-o luni, sau miercuri?


Mie, da. Pe vremea cand eram corporatista si munceam de la 7am la 3pm. Citeam "Egipteanul" de Mika Waltari in acea perioada, o carte groasa si misto tare - am sa scriu curand despre ea. Si era atat de interesanta si de incitanta cartea - si inca mai este, desigur :) - incat mi-am prelungit un uichend cu inca o zi in care am stat si am citit. Atat. Nu mai tin minte ce motiv am bagat la inaintare la serviciu, dar cert este ca am facut-o ;). In plus, pe vremea aceea stateam la etajul noua al unul bloc, aveam un geam mare la sufragerie, o priveliste minunata si o canapea fix in fata privelistii :D. In acea zi, nu m-am miscat de pe canapeaua cu privelistea (vezi imaginea de mai sus ;) ) pana cand nu am terminat cartea. A fost o zi minunata!

Asa ca, va recomand si voua sa traiti "periculos" si sa faceti din cand in cand cate-o escapada asemanatoare, veti avea apoi un sentiment absolut extraordinar. Garantat si testat! :)

8 comentarii:

Roxana Popa spunea...

Chiar si eu, cu doi copii si reusesc sa citesc in fiecare zi...ce mai conteaza ca citesc povesti :)))) Mi-e dor de o carte buna! Multumesc pentru sfat, Cristina!

cristina spunea...

Povestile sunt importante, dupa cum spuneam in postarea cu vrajitoarele ;) asa ca e foarte bine :D

coryamor spunea...

cat de tare! :))) chiar ca periculos! m-ai facut curioasa cu Egipteanul acela...

cristina spunea...

hihi, da, e super tare! :) asa ca lasa pensulili si traducerili maine, incuie-te in casa si ceteste :D si de mancare... comanda, sau gateste de azi ;))

Egipteanul e o carte foarte groasa dar e una dintre cartile care mi-a placut cel mai mult pana acum, bine documentata etc., tot tacamul. e super, iti spun

coryamor spunea...

nu are aceeasi valoare ("Nebunia"), daca nu chiulesti de la job ca sa o faci. la mine e cam totuna, e ca si cum mi-ar sterpeli singura caciula, o pot face oricand si fara mare pericol ;)

cristina spunea...

pai atunci, cand, cand, cand? :D

anca spunea...

Mie mi-a placut mai mult : "Amantii din Bizant " scrisa de acelasi Mika Waltari , decat "Egipteanul "

cristina spunea...

aha, eu nu am citit-o, insa cineva pe Facebook ma intreba care e mai misto, ca el citise doar "Amantii..." si nu s-a impresionat in mod deosebit, desi i-a placut totusi. Acum m-ati facut amandoi curioasa sa o citesc si eu :)