vineri, 31 ianuarie 2014

Putem transforma supararea in bucurie :)


Atunci cand oamenii fac ceva care ma supara, mai ales cei mai apropiati dintre ei, incerc sa nu ma necajesc prea tare. In primul rand, probabil ca nici nu au avut intentia asta. Sa nu uitam ca fiecare isi lupta propria batalie si probabil a avut o zi mai proasta. In al doilea rand, aceasta ocazie de suparare poate sa se transforme pentru mine intr-una de bucurie. Pentru ca am motiv sa fac ceva bun pentru cineva, adica sa ma rog pentru cel care ma supara, in ideea de a-i fi mai bine, de a vedea zile mai bune si mai fericite. Si atunci, daca el va fi mai fericit, voi fi si eu mai fericit. Oamenii care ma supara sunt de multe ori mai nefericiti decat mine pentru ca altfel nu ar face acel ceva suparator. Si atunci sta in puterea mea sa ma rog sa revina la starea de fericire si de echilibru.

Cred ca am fi cu totii mult mai fericiti si multumiti si linistiti cu vietile noastre daca am incerca macar sa facem asa. Am reusi din ce in ce mai des, pana cand am reusi de fiecare data. Si e bine sa facem noi primul pas, nu sa asteptam de la celalalt. Intotdeauna cand e nevoie. Fara sa ni se para ca in felul asta suntem mai fraieri. Sau mai prosti. Sa nu uitam ca daruind, vom dobandi.

Dragi prieteni carora vi se va parea cam ciudat ca eu sa scriu ceea ce am scris mai sus, vreau sa va linistesc: nu am luat-o razna si nu m-am calugarit :) . Inca ;) .

Niciun comentariu: